Föreläser

 

PRESS-STOPP!

Nu kan vi avslöja att vi under våren 2018, med trolig start 1 februari, kommer att  hålla Öppna föreläsningar i Stockholm. Mer information kommer, men håll utkik här på hemsidan och gå gärna in och gilla facebooksidan: https://www.facebook.com/evishelene/ så missar du ingen information kring föreläsningar och aktiviteter vi genomför i samarbete med Evisuell Balans.

Hållbart föräldraskap – Ett hållbart jag.

Nytt datum för föräldrahelg på Gotland är bokat till i vår, helgen 13-15 april 2018! Välkommen på Retreathelgen Hållbart föräldraskap -Ett hållbart jag. För information om innehåll, se tidigare inbjudan i väntan på vårens uppdaterade.

Se bifogad länk:

20170909 Hållbart föräldraskap

Föreläsning/ Workshop våren 2018

Sedan 1 år tillbaks har Spraka, i ett samarbete med Evisuell Balans (www.evisuellbalans.se), tagit fram föreläsningar / workshops för föräldragrupper kring känslor och behov. Att vara förälder kan vara utmanande ibland, och möjligheten att återhämta sig är många gånger begränsad. I föreläsningen och workshopen ”Rätt att känna och förstå varför” illustrerar vi hur svårigheterna i en vardag kan se ut och ger också handfasta verktyg.

Föreläsningen kan skräddarsys efter målgrupp och behov. Se bifogad länk.

Rätt att känna och förstå varför

Övriga föreläsningar

Hur möter jag en vän som är i kris eller sorg?  Hur kan jag ta hand om mig själv när jag möter svåra utmaningar i livet?  Går det att ta hand om sig själv när en nära anhörig är svårt sjuk?

I mina föreläsningar utgår jag från egna erfarenheter och arbetar med verktyg från Psykosyntesen, Sorgbearbetning och Empatisk Kommunikation.

Föreläsningen anpassas efter beställarens behov. Hör av er så berättar vi mer.