Föreläser

 

PRESS-STOPP!

Nu kan vi avslöja att vi under våren 2019 kommer hålla föreläsning för Folkuniversitetet. Mer information kommer, men håll utkik här på hemsidan och gå gärna in och gilla facebooksidan: https://www.facebook.com/evishelene/ så missar du ingen information kring föreläsningar och aktiviteter vi genomför i samarbete med Evisuell Balans.

Hållbart föräldraskap – Ett hållbart jag.

 

Föreläsning/ Workshop 2019

Sedan 2016 har Spraka, i ett samarbete med Evisuell Balans (www.evisuellbalans.se), tagit fram föreläsningar / workshops för föräldragrupper kring känslor och behov. Att vara förälder kan vara utmanande ibland, och möjligheten att återhämta sig är många gånger begränsad. I föreläsningen och workshopen ”Rätt att känna och förstå varför” illustrerar vi hur svårigheterna i en vardag kan se ut och ger också handfasta verktyg.

Föreläsningen kan skräddarsys efter målgrupp och behov.

Övriga föreläsningar

Hur möter jag en vän som är i kris eller sorg?  Hur kan jag ta hand om mig själv när jag möter svåra utmaningar i livet?  Går det att ta hand om sig själv när en nära anhörig är svårt sjuk?

I våra föreläsningar utgår vi från egna erfarenheter och arbetar med verktyg från Psykosyntesen, Sorgbearbetning och Empatisk Kommunikation.

Föreläsningen anpassas efter beställarens behov. Hör av er så berättar vi mer.