Föreläsning: Hållbart föräldraskap – Hållbart jag

Samarbete med Evisuell Balans

Evis Bergenlöv (Evisuell Balans) och Helene Kindstedt (Spraka AB) har sedan flera år ett mångsidigt samarbete kring hållbart föräldraskap. De håller öppna föreläsningar, workshops. Är du/ni intresserade av mer information? Kontakta oss!

www.evisuellbalans.se

www.spraka.nu

”Rätt att känna och förstå varför”

Öppen föreläsning – datum ännu ej fastställt.

I en vardag där allt fokus behöver läggas på någon annan och en själv faller i skugga kan en behöva hjälp. Hjälp genom verktyg för att inte gå vilse, tappa bort sig själv eller rent av att gå sönder. Under denna föreläsning guidar terapeuterna Evis och Helene dig och du får ta del av praktiska verktyg för att lättare klara av en tuff vardag.

”Föreläsningen är ett interagerande mellan oss och er deltagare, efter behov och utan prestation. Vi välkomnar diskussioner och bjuder på teoripass men också övningar för dig att komma närmare dina känslor och se i vilka behov de hör hemma. Vi visar på det sättet vägen till en större självacceptans, något som är viktigt när livet är svajigt.” /Evis och Helene

Tid: datum ej fastställt
Plats: Plats ej fastställt

Priser:

Privatpersoner betalar 295 kr inkl moms. Övriga 350 kr exkl moms

Anmälan: Maila din anmälan till helene@spraka.nu och ange namn, antal biljetter och fullständig faktura-adress.

Vilka är vi?
Evis Bergenlöv är psykosyntesterapeut och brinner för att stödja och få människor att växa ur och av sin egen kraft. Hon har arbetat som terapeut, coach och föreläsare i ett flertal år. Evis har också specialiserat sig och utvecklat metoden Unga motivationståget där hon arbetar med motivation och ungdomar. Hon är också verksam som elevcoach i skolor.

Helene Kindstedt är psykosyntesterapeut och föreläsare. Hon arbetar med föräldrastöd både i grupp och i enskilda samtal. Helene möter i sitt arbete många föräldrar till barn med funktionsnedsättningar. Hur kan man som förälder tanka på när livet ställs på ända och fortsätter så dag ut och dag in? Genom lättillgängliga verktyg och förhållningssätt till det som är kan vi hitta vägen till återhämtning.

 

www.evisuellbalans.se

www.spraka.nu

Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/evishelene/