Föreläser

HISTORIK

Under 2019-2021 har vi samverkat med flera olika aktörer kring föreläsningar och workshops. Bland annat Folkuniversitetet, Autism & Aspergerföreningen i Stockholm, Svenska Epilepsiförbundet mm. Håll utkik här på hemsidan och gå gärna in och gilla facebooksidan: https://www.facebook.com/evishelene/ så missar du ingen information kring föreläsningar och aktiviteter vi genomför i samarbete med Evisuell Balans.

Hållbart föräldraskap – Ett hållbart jag.

Föreläsning/ Workshop

Sedan 2016 har Spraka, i ett samarbete med Evisuell Balans (www.evisuellbalans.se), tagit fram föreläsningar / workshops för föräldragrupper kring känslor och behov. Att vara förälder kan vara utmanande ibland, och möjligheten att återhämta sig är många gånger begränsad. I föreläsningen och workshopen ”Rätt att känna och förstå varför” illustrerar vi hur svårigheterna i en vardag kan se ut och ger också handfasta verktyg.

Föreläsningen kan skräddarsys efter målgrupp och behov.

Övriga föreläsningar

Hur möter jag en vän som är i kris eller sorg?  Hur kan jag ta hand om mig själv när jag möter svåra utmaningar i livet?  Går det att ta hand om sig själv när en nära anhörig är svårt sjuk?

I våra föreläsningar utgår vi från egna erfarenheter och arbetar med verktyg från Psykosyntesen, Sorgbearbetning och Empatisk Kommunikation.

Föreläsningen anpassas efter beställarens behov. Hör av er så berättar vi mer.