Samarbete som ger mervärden: Om öppna föreläsningar i vår!

Det är något väldigt bra med att få vara två. Att få ta det man brinner för vidare och skapa något större tillsammans med någon. Sedan ett år tillbaks har jag och Evis (www.evisuellbalans) arbetat tillsammans i ett projekt kring hållbart föräldraskap. Att vara förälder är inte alltid lätt. Att vara förälder med extra utmaningar i familjen eller kring ett barn kan göra att en tappar bort sig själv emellanåt.

Evis och jag har arbetat fram en workshop/föreläsning med syfte att få span på känslor och behov, ja ens egna, bortom föräldraskapet. Vem är jag bortom familjen? Hur kan jag tanka in i mina egna behov när någon annans behov ständigt behöver komma först? Hur gör jag för att hålla ihop, och vara långsiktigt hållbar?

Under 2017 har vi haft flera föreläsningar för föräldrar med utsatt föräldraskap och vi vill fortsätta arbeta tillsammans kring detta. Under våren 2018 kommer vi därför, bortom de vanliga planerade föreläsningarna för slutna grupper, också erbjuda öppna föreläsningar. Det kommer ske i Stockholm, vardagskvällar och anmälan är öppen för alla som vill lära sig mer om känslor och behov. Vi kommer rikta oss mot målgruppen föräldrar i första hand, men vem som helst som vill veta mer om sina känslor och behov kommer att ha glädje av verktygen vi delar med oss av.

Är du nyfiken på vad vi gör, och vill du kanske komma på en öppen föreläsning i vår? ”Save the date” 1 februari 2018. Och gå in och gilla oss på Facebook: https://www.facebook.com/evishelene/ så missar du ingen information.

/Helene